Voksenrankingen tar en pause

Voksenrankingkomiteen har bestemt at Voksenrankingen pauses på ubestemt tid. Rankingen har vært et fint lavterskeltilbud og en hyggelig sosial arena, men med dagens konkurransetilbud får de fleste voksne spillere behovet dekket.

Dersom noen vil dra igang voksenrankingen igjen som arrangør hjelper vi gjerne med å komme igang.

Sesongstart 2021-2022

TTEX Voksenranking går inn i sin 16. sesong etter oppstarten i 2006.

Det ble bråstopp etter første voksenrankingturnering forrige sesong. Denne gangen satser vi på oppstart i desember og to turneringer på våren.

Sesongstart blir i Fokushallen 13 desember. Sesongkort for 2020/2021 vil også gjelde denne sesongen. Vi kommer tilbake med mer info.

Resultater Voksenranking 1

17 av maks 20 deltakere var med på sesongs første voksenranking i Bjølsenhallen. På grunn av deltakerbegrensingen ble det kun arrangert A-Turnering. Det ble to runder med puljespill og alle deltakerne fikk mellom 6 og 8 kamper. I enerpuljen vant Magnus Vikstrøm foran Jon Lundell, Tore Kristoffersen og Kenneth Zeiffert.

Se fullstending resultatliste i resultatmenyen.

Sesongstart 2020-2021

TTEX Voksenranking går inn i sin 15. sesong etter oppstarten i 2006.

Sesongstart blir i Bjølsenhallen onsdag 7 oktober kl 18.30. Voksenranking 2 arrangeres mandag 30 november i Fokushallen.

Pga av smittevern vil det bli enkelte endringer. I Bjølsenhallen er det en grense på 20 personer og på første voksenranking blir det derfor kun én klasse og forhåndspåmelding med først til mølla. Regler for voksenranking 2 annonseres senere.

Voksenranking 4 avlyst

Siste voksenranking for sesongen var planlagt arrangert 29 april på Fornebu. Turneringen må dessverre avlyses av hensyn til smittevern.

Sesonger er dermed ferdigspilt og vi deler ut sammenlagtpremier til de to best plasserte spillerne i åpen klasse og under 1800 poeng.

Åpen Klasse

1. Magnus Vikstrøm (180p)

2. Tore Kristoffersen (160p)

Under 1800

1. Erik Lindholm (55p)

2. Claus Tjelle (49p)

Vinnerne blir kontaktet og får premier på vipps.

Voksenrankingkomiteen ønsker alle en fin påske og velkommen igjen neste sesong.

Resultater Voksenranking 3

30 deltakere møtte opp på voksenranking 3 i Bjølsenhallen. A-Turneringen ble gjennomført som seks puljer a 4 spillere etterfulgt av ener, toer, treer og firerpulje. I B-turneringen spiltes det to puljer. I A-turneringen ble det seier til Birger Andersson. B-turnering ble vunnet av Arip Ikhsani.

Neste Voksenranking 19 februar

Voksenranking 3 arrangeres av Lynild onsdag 19 februar i Bjølsenhallen.

Ingen forhåndspåmelding.

Bare kom som du er. Dette er en uformell turneringsform. Møt minst 30 minutter før slik at vi rekker å få foretatt korrekt trekning. Åpent både for aktive spillere, mosjonsspillere, bedriftsspillere osv.

Det arrangeres A og B turnering for spillere under 1400 poeng. Spillere under 1400 poeng kan delta i A-klassen om de ønsker det.

Resultater Voksenranking 2

27 deltakere møtte opp i sesongens andre voksenranking i Fokushallen. A-Turneringen ble gjennomført som fire puljer a 5 spillere etterfulgt av ener, toer, treer og firerpulje. I B-turneringen spiltes det alle mot alle. I A-turneringen ble det seier til Tore Kristoffersen. B-turnering ble vunnet av Thomas Nyborg som kunne innkassere førstepremie på 200,-