Regler

Deltakelse

I A-klassen er det ingen rankinggrenser for deltakelse. Dermed kan alle som er 20 år eller eldre delta. Det kreves ikke løst lisens (unntatt i sluttspillet). I B-klassen kan kun spillere med 1399 eller lavere poeng på norgesrankingen (ved sesongstart) delta.

 

Sammenlagtliste

I A-klassen teller alle ordinære voksenrankingturneringer på sammenlagtlisten. Hver turnering gir poeng etter plassering og hvor mange deltakere som var med. Vinner av en turnering med f.eks. 30 deltakere får 30 poeng, nummer to får 29 poeng, osv.

 

Premier

Nytt sesongen 2016/2017:
Det har vært lite interesse for sluttspillet de to siste gangene det har vært arrangert og det vil derfor ikke arrangeres slutsspill denne sesongen. Hele premiesummen deles i steden ut som sammenlagtpremier. Det blir premier til de to beste spillerne i kategorien åpen og de to beste under 1800 poeng. Premiene deles ut etter at alle rankinger er gjennomført og det brukes ranking ved utdelingstidspunkt for å bestemme kategoritilhørighet. Det blir også en trekning av gavepremier blant spillere som har vært med på alle rankinger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *