Resultater Voksenranking 6

29 deltakere møtte opp i sesongens sjette og siste voksenranking på Fornebu. Det var 21 deltakere i A-Turneringen og 8 i B. A turneringen ble gjennomført med syv puljer innledende spill etterfulgt av sluttspill med enerpulje, toerpulje og treerpulje. B-turnering spilte to runder med to puljer.

I A-turneringen ble det seier til Tore Kristoffersen. Andreplass gikk til Magnus Vikstrøm. I B-turnering ble det seier til Raymond Boger.

Etter turneringen var det premieutdeling til de to beste spillerne i kategorien åpen og de to beste under 1800 poeng. Sammenlagtvinner i åpen klasse ble Magnus Vikstrøm 10 poeng forran Tore Kristoffersen og Thomas Gundersen på 2. plass. Vinner i under 1800 poeng ble Odd Gulliksen med 4 poeng ned til Finn-Cato Hansen på andre.

Premien for årets deltakere gikk til Hilde Gundersen og Pablo Jacobsen. Denne premien trekkes blant de som har vært med på alle rankinger

Se fullstending resultatliste i resultatmenyen.

Neste Voksenranking 24 april på Fornebu

Voksenranking 6 arrangeres av Fornebu onsdag 24 april på Fornebu

Tid: Onsdag 24 april kl 17.30. Påmelding kl 17.00
Deltagere: Alle over 20 år. Ikke krav til lisens
Pris: 30 kr
Arrangør: Dag Tvervag

Ingen forhåndspåmelding.

Bare kom som du er. Dette er en uformell turneringsform. Møt minst 30 minutter før slik at vi rekker å få foretatt korrekt trekning. Åpent både for aktive spillere, mosjonsspillere, bedriftsspillere osv.

Det arrangeres A og B turnering for spillere under 1400 poeng. Spillere under 1400 poeng kan delta i A-klassen om de ønsker det.