Neste voksenranking onsdag 21 januar i Bjølsenhallen

Neste voksenranking arrangeres av Kjelsås onsdag 21 januar i Bjølsenhallen.

Sted: Bjølsenhallen
Tid: Onsdag 21. januar kl 17:30. Møt senest kl 17:00
Deltagere: Alle over 20 år. Ikke krav til lisens
Pris: 30 kr
Servering: Gratis kaker/frukt
Arrangør: Kjelsås BTK v/Magnus Vikstrøm (tlf: 98853002)

Ingen forhåndspåmelding.

Bare kom som du er. Dette er en uformell turneringsform. Møt minst 30 minutter før slik at vi rekker å få foretatt korrekt trekning. Åpent både for aktive spillere, mosjonsspillere, bedriftsspillere osv.

Vi fortsetter suksessen med A og B klasse hvor B klassen er for spillere med 1399 eller lavere poeng på Norgesrankingen. B klassen gir et konkurransetilbud også for ganske ferske spillere og spillere som synes det er morsomt å spille, men hittil ikke har hatt særlig med konkurransetilbud. De under 1400 poeng kan delta i hovedklassen om de ønsker det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.